Tie­to­suo­ja­se­los­te

REKISTERINPITÄJÄ

Tuija Salojoki

040 592 4642

tuija.salojoki@kotijoukkue.fi


REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri


KUINKA LISTALLE PÄÄTYY

Tietoja kerätään tältä sivustolta (tuijasalojoki.fi) löytyvällä lomakkeella. Tietoja ei lisätä listaan, jollei henkilö vahvista liittymistään saamastaan vah­vis­tus­säh­kö­pos­tis­ta.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään ilmoittamaan uusista myytävistä/ostettavista asunnoista. Tietoja ei käytetä muuhun markkinointiin tai luovuteta asiaan kuulumattomille tahoille.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Sähköpostiosoite

Tietoja voi muokata lähettämämme sähköpostin alaosasta löytyvästä linkistä. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään, jolloin pyynnön kohtuullinen käsittelyaika on viikko.


TIETOJEN LUOVUTUS

Yksityishenkilöllä on oikeus pyytää hänestä tallennetut henkilötiedot.

Tiedot toimitetaan rekisteristä löytyvään säh­kö­pos­tio­soit­tee­seen viikon sisällä pyynnön vastaanotosta.


KUINKA LISTALTA VOI POISTUA

Listalta voi poistua pyynnöstä koska tahansa tässä selosteessa mainitulle rekisterinpitäjälle, joka viikon sisällä poistaa tietosi. Pyynnön perusteella poistetaan kaikki ne tiedot, joita ei ole säilytettävä, tai voida säilyttää, lain tai muun tässä tie­to­suo­ja­se­los­tees­sa mainitun perusteen nojalla. 


Lähetämme puolen vuoden välein viestin, jossa pyydämme vahvistamaan halukkuutesi pysyä listalla. Poistamme sinut listalta, mikäli et vastaa tähän viestiin. 


REKISTERIN SUOJAUS

Kaikki tiedot säilytetään digitaalisina EU:n tietosuoja-asetusta noudattavan kolmannen osapuolen palvelimella. Tietoihin pääsy on rajoitettu salasanalla.


Tuija Salojoki

040 592 4642

tuija.salojoki@kotijoukkue.fi

Helsingin Kotijoukkue

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki


Seuraa somessa

© Tuija Salojoki. Kaikki oikeudet pidätetään.