unsplash-YoadQb46v6k-me
1.1.2020
On varsin tavallista, että asunnon myyntiä suunnitellaan kauan. Joskus saattaa vierähtää vuosikin ennen kuin asunto on lopulta myynnissä. Älä siis epäröi pyytää välittäjää käymään, vaikka myyntiajankohta ei olisikaan juuri nyt. Saat paljon hyödyllistä tietoa asunnon myymisestä ja luonnollisesti myös tietää asuntosi arvon juuri nyt. Se helpottaa suunnitteluasi, eikä sido sinua mihinkään.
tierra-mallorca-vaI2BNQgwxs-unsplash-me.jpg
2.11.2019
Asunnon hinnoittelu on monelle kodinvaihtoa suunnittelevalle haasteellinen paikka. On helpompi suunnitella uuden asunnon hankintaa, kun osaa hahmottaa, kuinka paljon omasta asunnosta saa ja kuinka kauan sen myyminen vie aika. Kaikille julkisia tilastoja toteutuneista kaupoista löytyy, mutta ei tietoa niiden takaa.
117246-piispanpiha4-32-me.jpg
26.9.2019
Asunnon kuvaukseen kannattaa valmistautua hyvin. Varmista, että asunnostasi saa parhaat mahdolliset kuvat myynti-ilmoitusta ja esitettä varten. Pienilläkin asioilla saa paljon aikaan. Keräsin avuksesi muutaman vinkin. Katso kotiasi vieraan silmin ja panosta kuvaukseen mahdollisuuksiesi mukaan.
tierra-mallorca-rgJ1J8SDEAY-unsplash-me.jpg
13.8.2019
Oletko harkitsemassa asunnon ostamista? Kun haluat, että asuntokaupat sujuvat mahdollisimman helposti, on hyvä selvittää erilaisia asioita etukäteen. Aloita miettimällä, millaista asuntoa haluattarvitset ja mistä. Mitä olet valmis asunnosta maksamaan ja mihin sinulla on varaa. Sen jälkeen on aika toimia.

Seuraa somessa

Tuija Salojoki

040 592 4642

tuija.salojoki@kotijoukkue.fi

Helsingin Kotijoukkue

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

KOTIJOUKKUEEN%20LOGO-me.png

© Tuija Salojoki. Kaikki oikeudet pidätetään.