Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ASIAKKAANI ETSII - avoimet ostotoimeksiannot

 

 

ETU-TÖÖLÖ | TÖÖLÖNTORIN LÄHIALUEET

vähintään 3 makuuhuoneen asunto, 100-120 M2

Etsin asiakkaalleni isompaa kotia Etu-Töölössä tai Töölöntorin lähialueilta. Huoneiston makuuhuoneiden ei tarvitse olla isoja, mutta niitä olisi hyvä olla kolme. Ylemmät kerrokset kiinnostavat, parveke ja autohallipaikka olisivat iloisia yllätyksiä, mutta eivät välttämättömiä.

Taloyhtiössä isoimmat remontit olisi hyvä olla takana päin tai juuri alkamassa. Huoneiston kunto voi olla mikä tahansa hyvästä täysin remontoitavaan. Jos olet harkitsemassa asuntosi myyntiä, ota yhteyttä ja tarjoa asuntoasi ostettavaksi. Asunnon vapautuminen on täysin sovittavissa!

TÖÖLÖ | MEILAHTI | PUNAVUORI | KATAJANOKKA

3h+k, 75-100 m2

Ulkomailta palaava asiakkaani etsii 75-100 m2 kolmiota rauhalliselta sivukadulta. Mielellään hiljattain remontoitu, selkeäpohjainen asunto hissitalon ylemmistä kerroksista. Iso kylpyhuone plussaa. Toiveissa on, että matka Kansallisoopperaan tai Musiikkitaloon taittuisi helposti julkisilla tai jopa kävellen.

KAMPPI | KLUUVI | ULLANLINNA | KRUUNUNHAKA

Yksiö tai pieni kaksio

Omistatko pienen alle 28 m2 yksiön tai pienen kaksion Punavuoressa, Ullanlinnassa tai Kampissa? Asiakkaani etsii asuntoa vuosisadan vaihteessa rakennetusta talosta, jossa on sitä jotain. Kivat kaupunkinäkymät ovat ok siinä missä kauniit sisäpihanäkymätkin. Hyvä yhtiö tärkeämpi kuin asunnon kunto. Myös vuokratut huomioidaan.

LÄNSI-HERTTONIEMI - löysin asiakkaalleni juuri uuden kodin!

Rivitalo/omakotitalo

Asiakkaani etsii rivitalokotia tai omakotitaloa esim. Peuratieltä, Näätätieltä, Näätäkujalta, Ilvestieltä tai Karhutieltä. Vaihtoehtoisesti kerrostalokotia Mäyrätieltä tai Majavatieltä. Susitien pienkerrostalot kiinnostavat myös. Kerrostalosta yli 80 m2 asuntoa, rivitalo- ja omakotitaloasunto yli 95 m2. Pintaremontin tarve ei haittaa. Hyvä toimiva pohja korvaa usein neliöt, joten tarjoa omaasi ostettavaksi rohkeasti.

OSTOTOIMEKSIANNOSSA ostaja maksaa välityspalkkion, joten myyjälle ei välityspalkkiokuluja kaupasta synny. Myyjä päättää, mihin hintaan asuntonsa myy ja ostaja, mihin hintaan ostaa. Kauppaneuvottelut käydään normaaliin tapaan. Ei ole siis kyse siitä, että asiakkaani yrittäisivät ostaa asuntoa edullisemmin kuin jos asunto olisi julkisessa myynnissä. Sopivaa, omalta tuntuvaa asuntoa ei vain ole löytynyt.

Käytä mahdollisuus tehdä vaivaton asuntokauppa ja tarjoa omaasi ostettavaksi. Yhteydenotot ja asunnon arviointi luottamuksella.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö täältä