Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ASIAKKAANI ETSII - avoimet ostotoimeksiannot

 

TÖÖLÖ | MEILAHTI | PUNAVUORI | KATAJANOKKA

Kolmio

Ulkomailta palaava asiakkaani etsii 75-100 m2 kolmiota rauhalliselta sivukadulta. Mielellään hiljattain remontoitu, selkeäpohjainen asunto hissitalon ylemmistä kerroksista. Iso kylpyhuone plussaa. Toiveissa on, että matka Kansallisoopperaan tai Musiikkitaloon taittuisi helposti julkisilla tai jopa kävellen.

KAMPPI | KLUUVI | ULLANLINNA | KRUUNUNHAKA

Yksiö

Omistatko pienen alle 28 m2 yksiön Punavuoressa, Ullanlinnassa tai Kampissa? Asiakkaani etsii asuntoa vuosisadan vaihteessa rakennetusta talosta, jossa on sitä jotain. Kivat kaupunkinäkymät ovat ok siinä missä kauniit sisäpihanäkymätkin. Hyvä yhtiö tärkeämpi kuin asunnon kunto.

LÄNSI-HERTTONIEMI

Kolmio kerrostalosta

Asiakasperheeni etsii Herttoniemestä isompaa kolmiota, jossa neliöitä on yli 70, lähinnä kirkon ja Erätorin väliltä. Vaihtoehtoisesti 4h+k, noin 80 neliöistä. Voi olla ensimmäisestäkin kerroksessa, mutta ei ihan maan tasalta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tee asuntokaupat maksutta turvallisesti ja luotettavasti kiinteistönvälittäjän välityksellä.

LÄNSI-HERTTONIEMI 

Rivitalo/omakotitalo

Asiakkaani etsii rivitalokotia tai omakotitaloa esim. Peuratieltä, Näätätieltä, Näätäkujalta, Ilvestieltä tai Karhutieltä. Vaihtoehtoisesti kerrostalokotia Mäyrätieltä tai Majavatieltä. Susitien pienkerrostalot kiinnostavat myös. Kerrostalosta yli 80 m2 asuntoa, rivitalo- ja omakotitaloasunto yli 95 m2. Pintaremontin tarve ei haittaa. Hyvä toimiva pohja korvaa usein neliöt, joten tarjoa omaasi ostettavaksi rohkeasti.

OSTOTOIMEKSIANNOSSA ostaja maksaa välityspalkkion, joten myyjälle ei välityspalkkiokuluja kaupasta synny. Myyjä päättää, mihin hintaan asuntonsa myy ja ostaja, mihin hintaan ostaa. Kauppaneuvottelut käydään normaaliin tapaan. Ei ole siis kyse siitä, että asiakkaani yrittäisivät ostaa asuntoa edullisemmin kuin jos asunto olisi julkisessa myynnissä. Sopivaa, omalta tuntuvaa asuntoa ei vain ole löytynyt.

Käytä mahdollisuus tehdä vaivaton asuntokauppa ja tarjoa omaasi ostettavaksi. Yhteydenotot ja asunnon arviointi luottamuksella.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö täältä.